Logo PerspektieV wit

PerspektieV presenteert, vrijdag 15 mei 2020, de nieuwe huisstijl. Als sociale ondernemingen groeien en zich verder ontwikkelen kan er veel veranderen. Zo ook de perceptie van de buitenwacht, die met belangstelling naar ons kijkt. Om de naam PerspektieV, onze waarden en werkwijze beter uit te kunnen dragen, presenteren wij met trots onze nieuwe huisstijl.

Wij hebben een nieuw logo ontwikkeld, de website volledig vernieuwd, nieuw briefpapier en visitekaartjes laten maken en zullen een nieuwe e-mail handtekening introduceren. Het nieuwe logo is al zichtbaar op de gevel van het hoofdkantoor in Kampen en gaandeweg zullen de andere logo-dragende middelen worden aangepast.

Huisstijl 
De nieuwe logo’s, de nieuwe website, het nieuwe briefpapier, de nieuwe lettertypes en de e-mailhandtekening vormen samen een belangrijk deel van de huisstijl.

Nieuwe website
De nieuwe website gaat vrijdagmiddag 15 mei om 16.00 uur ‘live’ om de oude te vervangen. Achter de schermen is hier hard aan gewerkt. Onder andere door het MT, maar ook door Gerben Hoetink, in januari aangesteld om dit project op te pakken, en door Tomek Hertig, onze externe webdesigner die het logo een restyle heeft gegeven en de nieuwe website heeft vormgegeven.