Werken bij…

Wij zijn weer op zoek naar talent

Momenteel hebben wij de volgende vacatures open staan:

HR Medewerker

Nachtwaker (pilot)

Gedragswetenschapper

Jeugdzorgwerker

Gedragswetenschapper

Jeugdzorgwerker (Emmeloord)

Jeugdzorgwerker (Zwolle)

Vragen over de sollicitatieprocedure of stagemogelijkheden? Mail naar sollicitatie@perspektiev.nl.

Vacatures


Logo PerspektieV groot

HR Medewerker

Ben jij een enthousiaste HR medewerker die graag werkt in een groeiende en innovatieve organisatie die volop in beweging is? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Voor onze HR afdeling zijn wij op zoek naar een enthousiaste, veelzijdige HR medewerker die het een uitdaging vindt om samen te bouwen aan de HR dienstverlening binnen onze organisatie. Je bent hét aanspreekpunt voor medewerkers wanneer het gaat om HR vragen en bent verantwoordelijk voor de administratie van alle HR processen. Je vindt het leuk om mee te denken in de processen en draagt een bijdrage aan een efficiënte inrichting hiervan. In deze brede HR rol houd jij alle ballen in de lucht, bewaar je het overzicht en stel je de juiste prioriteiten. De volgende werkzaamheden pak jij o.a. op:

– Je bent verantwoordelijk voor de in-, door- en uitstroomprocessen. Je bent het aanspreekpunt voor alle startende collega’s en zorgt ervoor dat op de eerste werkdag alles geregeld is. Daarnaast zorg je ook voor een fijne afronding als iemand besluit om ons te verlaten;

– Vanuit jouw expertise beantwoord je alle vragen over arbeidsvoorwaarden, CAO regelingen en procedures;

– Je bent verantwoordelijk voor een tijdige en juiste administratie. Je bent een administratieve held die nauwkeurig te werk gaat en die het overzicht kan behouden. Je zorgt er o.a. voor dat alle contracten op tijd worden verlengd. Je kunt met meerdere dingen tegelijk bezig zijn, zonder dat je het overzicht verliest en het ten koste gaat van de nauwkeurigheid;

– Je bent verantwoordelijk voor allerlei taken m.b.t. de werving & selectie van onze nieuwe collega’s, zoals het opstellen en plaatsen van vacatureteksten en het ontvangen en verwerken van sollicitaties;

– Je verdiept je in ons HR systeem (Nmbrs) en draagt een bijdrage aan het zo optimaal en efficiënt inrichten van de (administratieve) processen;

– Je ondersteunt bij het ontwikkelen van diverse beleidstukken en het opstellen van procedures, formats en werkinstructies;

– Je vindt het leuk om mee te denken met nieuwe ontwikkelingen binnen HR en neemt initiatief om nieuwe ideeën en verbeteringen in processen uit te werken en op te pakken.

Wat neem je mee?

Je bent een echte duizendpoot en vindt het leuk om je met alle facetten van het HR vak bezig te houden. Je beschikt over gedegen HR kennis en de wet- en regelgeving. Met een goed gevoel voor dienstverlening ben jij dé vraagbaak voor onze collega’s. Van een juiste en tijdige administratie word je blij, je werkt nauwkeurig, gestructureerd, proactief en weet van aanpakken. Prioriteiten stellen is voor jou geen probleem, je behoudt het overzicht ook als er veel zaken tegelijk moeten gebeuren. Je schakelt snel tussen de vele taken van de afdeling. Ook ben je communicatief vaardig, integer en sociaal.

Wij vragen een relevante, afgeronde opleiding op mbo4 of hbo-niveau in de richting van HRM.

Wat bieden wij?

Je werkt in een leuk en dynamisch team met veel verantwoordelijkheden. Wij hechten veel waarde aan kennisopbouw en je hebt volop de kans je als mens en als professional verder te ontwikkelen. Je werkomgeving in Kampen is dynamisch, uitdagend en gezellig. Daarnaast kennen wij zowel goede primaire als secundaire arbeidsvoorwaarden.

Enthousiast over de funtie én PerspektieV?

Aarzel niet en solliciteer direct door een motivatie en je CV te mailen naar het mailadres: sollicitatie@perspektiev.nl. Heb je vragen over de vacature? Bel dan met Christa Druif, HR Adviseur, via het telefoonnummer (038) 30 30 157.

Een referentieonderzoek maakt deel uit van de sollicitatieprocedure. Bij indiensttreding vragen wij om een VOG.

Logo PerspektieV groot

Nachtwaker (pilot)

Sta jij sterk in je schoenen en wil jij jouw kennis en expertise inzetten om jongeren te ondersteunen naar een kansrijke toekomst? Wil jij werken in een groeiende en innovatieve organisatie in de Jeugdzorg? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zijn wij?

PerspektieV biedt hulp aan kinderen, jeugd en jongvolwassenen. Dit doen wij met ruim 140 medewerkers op onze locaties in de provincies Gelderland, Overijssel en Flevoland. Werken aan je toekomst staat bij ons centraal, we zijn trots op de kwaliteit van onze zorg en goed werkgeverschap staat bij ons hoog in het vaandel. Bij PerspektieV ondersteunen we kwetsbare kinderen en jongeren op hun weg naar een kansrijke toekomst. Een groeiende groep jongeren heeft moeite om een goede balans te vinden tussen scholing, werk en persoonlijke ontwikkeling. Deze bijzondere groep vraagt om een bijzondere aanpak. Bij PerspektieV staat niet het probleemgedrag centraal, maar de mogelijkheden en de talenten. Wij ondersteunen jongeren in het behalen van hun doelen en sturen ze aan tot effectief gedrag. Wij laten jongeren leren door te ervaren, vooral via succesmomenten en talentontwikkeling.

Wat ga je doen?

Een stabiele en veilige omgeving is niet altijd vanzelfsprekend. Op onze locatie in Zwolle worden bewoners vanaf

17 jaar begeleid die door omstandigheden niet meer thuis kunnen wonen. Als nachtwaker sta jij sterk in jouw schoenen en laat jij je niet snel van de wijs brengen in het werken met onze bewoners. Je hebt te maken met diverse problematiek, dit vraagt van jou als nachtwaker om geduld, doorzettingsvermogen en daadkracht. Jouw taken bestaan uit het bewaken van de rust en veiligheid van de bewoners en de omgeving. Jij handelt besluitvaardig en staat gereed bij onverwachte situaties. Als nachtwaker ben jij werkzaam van 21:00 tot 06:00. Binnen PerspektieV locatie Zwolle hebben wij weinig ervaring met Nachtwakers, wel hebben wij gemerkt dat een Nachtwaker van essentieel belang is binnen ons team. Deze vacature dient daarom als pilot, wij zouden graag samen met jou een half jaar lang willen kijken hoe we deze functie binnen ons team neer kunnen zetten. Kortom, jouw werk doet ertoe!

Functie-eisen

 • Je staat stevig in je schoenen (pré)

 • je bent flexibel inzetbaar;

 • je hebt affiniteit met de doelgroep: jongeren met meervoudige problematiek;

 • je kan goed zelfstandig werken en bent collegiaal;

 • je bent empathisch en hebt een creatief oplossingsvermogen;

 • je bent in bezit van een rijbewijs B.

Wat wij bieden

Je werkt in een leuk team, waarin jij een signalerende en observerende rol hebt. Waar nodig stuur jij bij! Wij hechten veel waarde aan kennisopbouw en je krijgt volop de kans je als mens en als professional verder te ontwikkelen. Je werkomgeving in Zwolle is dynamisch en uitdagend. Daarnaast kennen wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Je werkt 36 uur per week en de beloning vindt plaats op basis van de CAO Jeugdzorg. Je werkt volgens het rooster zowel doordeweeks als in het weekend.

Geïnteresseerd?

Aarzel niet en solliciteer direct door een motivatie en je CV te mailen naar het mailadres: sollicitatie@perspektiev.nl. Heb je vragen over de vacature? Bel dan met de afdeling HR via het telefoonnummer (038) 30 30 157.

Een referentieonderzoek maakt deel uit van de sollicitatieprocedure. Bij indiensttreding vragen wij om een VOG.

Logo PerspektieV groot

Gedragswetenschapper

Ben jij een gedragswetenschapper die door een diagnose heen kan kijken en de jongere kan zien? Zijn autonomie, competentie en verbondenheid voor jou belangrijke kernwaarden in het werken met de doelgroep? En ben jij transparant en open naar jongeren en collega’s?

Dan is deze vacature iets voor jou!

Wat ga je doen?

Als gedragswetenschapper breng jij je deskundigheid en kennis in rondom opgroei- en opvoedingsvraagstukken van kinderen tussen 4-12 jaar bij zowel ouders/verzorgers als externe professionals.

Je gaat in de regio Zwolle aan de slag met het geven van consultatie en advies aan onze professionals en teams. Ook geef je individuele behandeling van de jeugdigen vorm. Je werkt traumasensitief en hebt affiniteit met cultuursensitief en systemisch werken.

Binnen de casuïstiekbespreking ben jij de vaste factor. Je werk is je passie, je blijft gefocust op ontwikkelingen binnen het vakgebied. Je bent inhoudelijk adviserend naar Traject Control en de Zorgadministratie ten behoeve van aanvragen verlengingsbeschikkingen Jeugdhulp.

Je bent in staat om kennis te combineren met daadkracht en doorzettingsvermogen. Je kunt behandel- en begeleidingsrapportages opstellen en je kunt individuele cliëntvraagstukken en behandelkeuzes beheren en beargumenteren.

Wij bieden de mogelijkheid tot extra (vervolg)opleidingen en cursussen.

Salaris conform CAO Jeugdzorg, werkdagen in overleg.

Functie-eisen

 • Minimaal WO, relevante opleiding (bijvoorbeeld orthopedagogiek, Kinder- en jeugd Psychologie)

 • Basisaantekening Diagnostiek is een pré

 • Minimaal 1 jaar ervaring in het werken met de doelgroep

 • Kennis en ervaring op het gebied van diverse problematiek is een pre (zoals hechting, trauma en gedragsproblematiek)

 • Beschikbaar voor minimaal 24 uur per week, meer uren in overleg.

 • Op korte termijn beschikbaar

 • Een verklaring omtrent gedrag (VOG

 • SKJ geregistreerd

Geïnteresseerd?

Zie jij jezelf al binnen onze organisatie werken en sta jij achter onze aanpak? Solliciteer dan zo snel mogelijk! Sollicitatiebrief en CV kunnen verstuurd worden aan sollicitatie@perspektiev.nl, t.a.v. Christa Druif, HR Adviseur.

Een referentieonderzoek maakt deel uit van de sollicitatieprocedure. Bij indiensttreding vragen wij om een VOG.

Logo PerspektieV groot

Jeugdzorgwerker

Ben jij een ervaren jeugdzorgwerker en wil jij jouw kennis en expertise inzetten om jongeren te ondersteunen naar een kansrijke toekomst? Wil jij werken in een groeiende en innovatieve organisatie in de Jeugdzorg? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zijn wij?

PerspektieV biedt hulp aan kinderen, jeugd en jongvolwassenen tussen de 4 en 24 jaar. Dit doen wij met ruim 130 medewerkers op onze 14 locaties in de provincies Gelderland, Overijssel, Flevoland en Friesland. Werken aan je toekomst staat bij ons centraal, we zijn trots op de kwaliteit van onze zorg en goed werkgeverschap staat bij ons hoog in het vaandel. Bij PerspektieV ondersteunen we kwetsbare kinderen en jongeren op hun weg naar een kansrijke toekomst. Een groeiende groep jongeren heeft moeite om een goede balans te vinden tussen scholing, werk en persoonlijke ontwikkeling. Deze bijzondere groep vraagt om een bijzondere aanpak. Bij PerspektieV staat niet het probleemgedrag centraal, maar de mogelijkheden en de talenten. Wij ondersteunen jongeren in het behalen van hun doelen en sturen ze aan tot effectief gedrag. Wij laten jongeren leren door te ervaren, vooral via succesmomenten en talentontwikkeling.

Wat ga je doen?

Een stabiele en veilige omgeving is niet altijd vanzelfsprekend. Als jeugdzorgwerker begeleid je jongeren in de leeftijd tussen de 16 en 24 jaar die door omstandigheden niet meer thuis kunnen wonen. Je hebt te maken met onder meer angst- en stemmingsstoornissen, trauma gerelateerde en hechtingsproblematiek, emotieregulatie en middelengebruik. Dat vraagt van jou als jeugdzorgwerker om geduld, doorzettingsvermogen en daadkracht.

Je werkzaamheden verricht je vanuit een pedagogisch kader en je bent mede verantwoordelijk voor het opstellen en realiseren van het plan van aanpak en het hiertoe verlenen van complexe individuele en/of groepsbegeleiding. Vanuit je hart en je deskundigheid begeleid je jongeren naar zelfstandigheid. Kortom, jouw werk doet ertoe!

Wat neem je mee?

 • Je hebt minimaal een afgeronde MBO niveau 4 opleiding

 • je hebt enkele jaren ervaring in de jeugdzorg

 • je bent flexibel inzetbaar

 • je hebt affiniteit met de doelgroep: jongeren met meervoudige problematiek;

 • je kan goed zelfstandig werken en bent collegiaal;

 • je bent empathisch en hebt een creatief oplossingsvermogen;

 • je hebt kennis en inzicht in het hulpaanbod en de gangbare hulpverleningstechnieken;

 • je bent in bezit van een rijbewijs B.

Wat bieden wij?

Je werkt in een leuk team met veel verantwoordelijkheden. Wij hechten veel waarde aan kennisopbouw en je krijgt volop de kans je als mens en als professional verder te ontwikkelen. Je werkomgeving in Zwolle is dynamisch en uitdagend. Daarnaast kennen wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Je werkt 28 uur per week en de beloning vindt plaats op basis van de CAO Jeugdzorg. Je werkt volgens het rooster met onregelmatige diensten, zowel doordeweeks als in het weekend. Daarnaast worden er in Zwolle Centrum ook slaapdiensten gedraaid.

Enthousiast over de functie én PerspektieV?

Aarzel niet en solliciteer direct door een motivatie en je CV te mailen naar het mailadres: sollicitatie@perspektiev.nl. Heb je vragen over de vacature? Bel dan met de afdeling HR via het telefoonnummer (038) 30 30 157.

Een referentieonderzoek maakt deel uit van de sollicitatieprocedure. Bij indiensttreding vragen wij om een VOG.

Logo PerspektieV groot

Gedragswetenschapper

Ben jij een gedragswetenschapper die door een diagnose heen kan kijken en de jongere kan zien? Zijn autonomie, competentie en verbondenheid voor jou belangrijke kernwaarden in het werken met de doelgroep? En ben jij transparant en open naar jongeren en collega’s?

Dan is deze vacature iets voor jou!

Wie zijn wij?

PerspektieV biedt hulp aan kinderen, jeugd en jongvolwassenen tussen de 4 en 24 jaar. Dit doen wij met ruim 130 medewerkers op onze 14 locaties in de provincies Gelderland, Overijssel, Flevoland en Friesland. Werken aan je toekomst staat bij ons centraal, we zijn trots op de kwaliteit van onze zorg en goed werkgeverschap staat bij ons hoog in het vaandel. Bij PerspektieV ondersteunen we kwetsbare kinderen en jongeren op hun weg naar een kansrijke toekomst. Een groeiende groep jongeren heeft moeite om een goede balans te vinden tussen scholing, werk en persoonlijke ontwikkeling. Deze bijzondere groep vraagt om een bijzondere aanpak. Bij PerspektieV staat niet het probleemgedrag centraal, maar de mogelijkheden en de talenten. Wij ondersteunen jongeren in het behalen van hun doelen en sturen ze aan tot effectief gedrag. Wij laten jongeren leren door te ervaren, vooral via succesmomenten en talentontwikkeling.

Het behandelteam is multidisciplinair, enthousiast en gedreven. Als team vullen we elkaar aan, ieder in zijn of haar eigen expertise. Op deze wijze kunnen we een optimale samenwerking in het zorgtraject vormgeven.

Wat ga je doen?

Als gedragswetenschapper breng jij je deskundigheid en kennis in rondom opgroei- en opvoedingsvraagstukken van kinderen tussen 4-12 jaar bij zowel ouders/verzorgers als externe professionals.

Je gaat in de regio Kampen/Zwolle aan de slag met het geven van consultatie en advies aan onze professionals en teams. Ook geef je individuele behandeling van de jeugdigen vorm. Je werkt traumasensitief en hebt affiniteit met cultuursensitief en systemisch werken.

Binnen de casuïstiekbespreking ben jij de vaste factor. Je werk is je passie, je blijft gefocust op ontwikkelingen binnen het vakgebied. Je bent inhoudelijk adviserend naar Traject Control en de Zorgadministratie ten behoeve van aanvragen verlengingsbeschikkingen Jeugdhulp.

Je bent in staat om kennis te combineren met daadkracht en doorzettingsvermogen. Je kunt behandel- en begeleidingsrapportages opstellen en je kunt individuele cliëntvraagstukken en behandelkeuzes beheren en beargumenteren.

Wij bieden de mogelijkheid tot extra (vervolg)opleidingen en cursussen.

Wat neem je mee?

 • Minimaal WO, relevante opleiding (bijvoorbeeld orthopedagogiek, Kinder- en jeugd Psychologie)

 • Basisaantekening Diagnostiek is een pré

 • Minimaal 1 jaar ervaring in het werken met de doelgroep

 • Kennis en ervaring op het gebied van diverse problematiek is een pre (zoals hechting, trauma en gedragsproblematiek)

 • Beschikbaar voor minimaal 24 uur per week, meer uren in overleg.

 • Op korte termijn beschikbaar

 • Een verklaring omtrent gedrag (VOG)

 • SKJ geregistreerd

Wat bieden wij?

Wij bieden de mogelijkheid tot extra (vervolg)opleidingen en cursussen.

Salaris conform CAO Jeugdzorg, werkdagen in overleg.

Enthousiast over de functie én PerspektieV?

Aarzel niet en solliciteer direct door een motivatie en je CV te mailen naar het mailadres: sollicitatie@perspektiev.nl.

Heb je vragen over de vacature? Bel dan met de afdeling HR via het telefoonnummer (038) 30 30 157.

Een referentieonderzoek maakt deel uit van de sollicitatieprocedure. Bij indiensttreding vragen wij om een VOG.

Logo PerspektieV groot

Jeugdzorgwerker

Ben jij een ervaren jeugdzorgwerker en wil jij jouw kennis en expertise inzetten om jongeren te ondersteunen naar een kansrijke toekomst? Wil jij werken in een groeiende en innovatieve organisatie in de Jeugdzorg? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zijn wij?

PerspektieV biedt hulp aan kinderen, jeugd en jongvolwassenen tussen de 4 en 24 jaar. Dit doen wij met ruim 130 medewerkers op onze 14 locaties in de provincies Gelderland, Overijssel, Flevoland en Friesland. Werken aan je toekomst staat bij ons centraal, we zijn trots op de kwaliteit van onze zorg en goed werkgeverschap staat bij ons hoog in het vaandel. Bij PerspektieV ondersteunen we kwetsbare kinderen en jongeren op hun weg naar een kansrijke toekomst. Een groeiende groep jongeren heeft moeite om een goede balans te vinden tussen scholing, werk en persoonlijke ontwikkeling. Deze bijzondere groep vraagt om een bijzondere aanpak. Bij PerspektieV staat niet het probleemgedrag centraal, maar de mogelijkheden en de talenten. Wij ondersteunen jongeren in het behalen van hun doelen en sturen ze aan tot effectief gedrag. Wij laten jongeren leren door te ervaren, vooral via succesmomenten en talentontwikkeling.

Wat ga je doen?

Een stabiele en veilige omgeving is niet altijd vanzelfsprekend. Als jeugdzorgwerker begeleid je jongeren vanaf 13 jaar die door omstandigheden niet meer thuis kunnen wonen. Je biedt individuele ondersteuning aan jongeren en( jong) volwassen. Wat je als begeleider inzet hangt af van de specifieke hulpvraag of vragen. Als Jeugdzorgwerker sta jij sterk in jouw schoenen, ben je in staat om verschillende interventies in te zetten en laat jij je niet snel van de wijs brengen in het werken met onze cliënten. Je hebt te maken met onder meer angst- en stemmingsstoornissen, trauma gerelateerde en hechtingsproblematiek, emotieregulatie en middelengebruik. Dat vraagt van jou als jeugdzorgwerker om geduld, doorzettingsvermogen en daadkracht.

 

Je werkzaamheden verricht je vanuit een pedagogisch kader en je bent mede verantwoordelijk voor het opstellen en realiseren van het plan van aanpak en het hiertoe verlenen van complexe individuele en/of groepsbegeleiding. Vanuit je hart en je deskundigheid begeleid je jongeren naar zelfstandigheid. Kortom, jouw werk doet ertoe!

Wat neem je mee?

 • Je hebt minimaal een afgeronde MBO niveau 4 opleiding;

 • je hebt enkele jaren ervaring in de jeugdzorg;

 • je bent flexibel inzetbaar

 • je hebt affiniteit met de doelgroep: jongeren met meervoudige problematiek;

 • je kan goed zelfstandig werken en bent collegiaal;

 • je bent empathisch en hebt een creatief oplossingsvermogen;

 • je hebt kennis en inzicht in het hulpaanbod en de gangbare hulpverleningstechnieken

 • je bent in bezit van een rijbewijs B.

Wat bieden wij?

Je werkt in een leuk team met veel verantwoordelijkheden. Wij hechten veel waarde aan kennisopbouw en je krijgt volop de kans je als mens en als professional verder te ontwikkelen. Je werkomgeving in Emmeloord is dynamisch en uitdagend. Daarnaast kennen wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Je werkt 32 uur per week en de beloning vindt plaats op basis van de CAO Jeugdzorg. Je werkt volgens het rooster met onregelmatige diensten, zowel doordeweeks als in het weekend. Daarnaast worden er in Emmeloord ook slaapdiensten gedraaid.

Enthousiast over de functie én PerspektieV?

Aarzel niet en solliciteer direct door een motivatie en je CV te mailen naar het mailadres: sollicitatie@perspektiev.nl.

Heb je vragen over de vacature? Bel dan met de afdeling HR via het telefoonnummer (038) 30 30 157.

Een referentieonderzoek maakt deel uit van de sollicitatieprocedure. Bij indiensttreding vragen wij om een VOG.

Logo PerspektieV groot

Jeugdzorgwerker

Ben jij een ervaren jeugdzorgwerker en wil jij jouw kennis en expertise inzetten om jongeren te ondersteunen naar een kansrijke toekomst? Wil jij werken in een groeiende en innovatieve organisatie in de Jeugdzorg? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zijn wij?

PerspektieV biedt hulp aan kinderen, jeugd en jongvolwassenen tussen de 4 en 24 jaar. Dit doen wij met ruim 130 medewerkers op onze 14 locaties in de provincies Gelderland, Overijssel, Flevoland en Friesland. Werken aan je toekomst staat bij ons centraal, we zijn trots op de kwaliteit van onze zorg en goed werkgeverschap staat bij ons hoog in het vaandel. Bij PerspektieV ondersteunen we kwetsbare kinderen en jongeren op hun weg naar een kansrijke toekomst. Een groeiende groep jongeren heeft moeite om een goede balans te vinden tussen scholing, werk en persoonlijke ontwikkeling. Deze bijzondere groep vraagt om een bijzondere aanpak. Bij PerspektieV staat niet het probleemgedrag centraal, maar de mogelijkheden en de talenten. Wij ondersteunen jongeren in het behalen van hun doelen en sturen ze aan tot effectief gedrag. Wij laten jongeren leren door te ervaren, vooral via succesmomenten en talentontwikkeling.

Wat ga je doen?

Een stabiele en veilige omgeving is niet altijd vanzelfsprekend. Als jeugdzorgwerker begeleid je jongeren in de leeftijd tussen de 16 en 24 jaar die door omstandigheden niet meer thuis kunnen wonen. Je hebt te maken met onder meer angst- en stemmingsstoornissen, trauma gerelateerde en hechtingsproblematiek, emotieregulatie en middelengebruik. Dat vraagt van jou als jeugdzorgwerker om geduld, doorzettingsvermogen en daadkracht.

Je werkzaamheden verricht je vanuit een pedagogisch kader en je bent mede verantwoordelijk voor het opstellen en realiseren van het plan van aanpak en het hiertoe verlenen van complexe individuele en/of groepsbegeleiding. Vanuit je hart en je deskundigheid begeleid je jongeren naar zelfstandigheid. Kortom, jouw werk doet ertoe!

Wat neem je mee?

 • Je hebt minimaal een afgeronde MBO niveau 4 opleiding;

 • je hebt enkele jaren ervaring in de jeugdzorg;

 • je bent flexibel inzetbaar

 • je hebt affiniteit met de doelgroep: jongeren met meervoudige problematiek;

 • je kan goed zelfstandig werken en bent collegiaal;

 • je bent empathisch en hebt een creatief oplossingsvermogen;

 • je hebt kennis en inzicht in het hulpaanbod en de gangbare hulpverleningstechnieken

 • je bent in bezit van een rijbewijs B.

Wat bieden wij?

Je werkt in een leuk team met veel verantwoordelijkheden. Wij hechten veel waarde aan kennisopbouw en je krijgt volop de kans je als mens en als professional verder te ontwikkelen. Je werkomgeving in Zwolle is dynamisch en uitdagend. Daarnaast kennen wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Je werkt 32 uur per week en de beloning vindt plaats op basis van de CAO Jeugdzorg. Je werkt volgens het rooster met onregelmatige diensten, zowel doordeweeks als in het weekend. Daarnaast worden er in Zwolle Centrum ook slaapdiensten gedraaid.

Enthousiast over de functie én PerspektieV?

Aarzel niet en solliciteer direct door een motivatie en je CV te mailen naar het mailadres: sollicitatie@perspektiev.nl.

Heb je vragen over de vacature? Bel dan met de afdeling HR via het telefoonnummer (038) 30 30 157.

Een referentieonderzoek maakt deel uit van de sollicitatieprocedure. Bij indiensttreding vragen wij om een VOG.