Werken bij…

Wij zijn weer op zoek naar talent

Momenteel hebben wij de volgende vacatures open staan:

Jeugdzorgwerker 24-28 uur in Apeldoorn.

GZ-Psycholoog of Orthopedagoog Generalist.

Vragen over de sollicitatieprocedure of stagemogelijkheden? Mail naar sollicitatie@perspektiev.nl.

Vacatures


Logo PerspektieV groot

Jeugdzorgwerker

24 – 28 uur per week in Apeldoorn

Ben jij een ervaren Jeugdzorgwerker en wil jij jouw kennis en expertise inzetten om jongeren te ondersteunen naar een kansrijke toekomst? Ben jij de professional, die vanuit zijn hart werkt en onze jongvolwassenen écht ziet en hoort? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zijn wij?

PerspektieV biedt hulp aan kinderen, jeugd en jongvolwassenen tussen de 4 en 24 jaar. Dit doen wij met ruim 130 medewerkers op onze 14 locaties in de provincies Gelderland, Overijssel, Flevoland en Friesland. Aan de Arnhemseweg 343 vind je onze kleinschalige woonlocatie middenin de wijk Apeldoorn Zuid. De mooie oude woning (gebouwd in 1931) heeft 7 slaapkamers, een grote woonkamer, keuken, een kantoor en een activiteitenkelder. Het huis ligt dichtbij het winkelcentrum en is omringd door vele scholen. Op onze locatie in Apeldoorn is 24 uur per dag zorg beschikbaar. Je komt terecht in een ervaren en gedreven team.

Wat ga je doen?

Een stabiele en veilige omgeving is niet altijd vanzelfsprekend. Als Jeugdzorgwerker op onze locatie in Apeldoorn begeleid je jongvolwassenen, in de leeftijd vanaf 17 jaar, op weg naar zelfstandigheid. Daarbij maak je gebruik van de 5 belangrijkste leef- en aandachtsgebieden. Je begeleidt de cliënten in het creëren van een dagritme/structuur. Het motiveren van de jongvolwassenen is een belangrijke aspect van jouw werk. Tijdens de diensten (dag- en nachtdiensten) is het belangrijk om hen o.a. te motiveren om op tijd op te staan, te stimuleren tot een gezond eetpatroon, het verantwoordelijk omgaan wat betreft financiën, het hebben van zowel een goede persoonlijke hygiëne als omgeving en het hebben van een dagbesteding zoals school of werk. Naast het motiveren en begeleiden, geef jij het goede voorbeeld. Je creëert bewustwording van het eigen gedrag. Je spreek hen hierop aan, zodat ze zich kunnen ontwikkelen en meer grip kunnen krijgen op het eigen gedrag en leven. Dit doe je natuurlijk niet alleen, maar samen met je collega’s, de betrokken gedragswetenschapper en onze behandelaren. Zodra de jongvolwassenen naar school/werk zijn, is er ruimte om aan de slag te gaan met het rapporteren. Daarnaast heb je contact met gemeentes en ouders/verzorgers, het houden van evaluatiegesprekken en het uitvoeren van praktische zaken. Denk hierbij aan het maken van begeleidingsplannen, ondersteunen bij taken en het maken van afspraken voor de jongvolwassenen. Wanneer de jongvolwassenen terug komen van school of werk, ben jij samen met je collega’s het eerste aanspreekpunt. Jij vangt ze op, toont interesse en biedt waar nodig ondersteuning.

In jouw werk is het belangrijk dat je de jongvolwassenen zoveel mogelijk ziet en hoort, hen laat weten dat jij er voor hen bent en vertrouwen geeft. We vinden het belangrijk dat onze cliënten het gevoel hebben dat zij in een huiselijke omgeving terecht komen en volledig zichzelf mogen zijn, net zoals jij dit mag. Vanuit jouw hart en deskundigheid begeleid jij jongeren naar zelfstandigheid. Kortom, jouw werk doet ertoe!

Wat neem je mee?

 • Je hebt een afgeronde HBO / EVC SKJ of minimaal een afgeronde MBO niveau 4 opleiding;

 • Je hebt enkele jaren ervaring in de jeugdzorg;

 • Je bent flexibel inzetbaar (Dagdienst, Avonddienst, Slaapdienst);

 • je kan goed zelfstandig werken en bent collegiaal;

 • Je kan goed zelfstandig werken en bent collegiaal

 • Je bent empathisch en hebt een creatief oplossingsvermogen

 • Je bent in bezit van een rijbewijs B

Wat bieden wij?

Je werkt in een leuk team met veel verantwoordelijkheden. Wij hechten veel waarde aan kennisopbouw en je krijgt volop de kans je als mens en als professional verder te ontwikkelen. Je werkomgeving in Apeldoorn is dynamisch en uitdagend. Daarnaast kennen wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Je werkt 24 – 28 uur per week en de beloning vindt plaats op basis van de CAO Jeugdzorg. Je werkt volgens het rooster met onregelmatige diensten, zowel doordeweeks als in het weekend. Daarnaast worden er in Apeldoorn ook slaapdiensten gedraaid.

Enthousiast over de functie én PerspektieV?

Aarzel niet en solliciteer direct door een motivatie en je CV te mailen naar het mailadres: sollicitatie@perspektiev.nl.

Heb je vragen over de vacature? Bel dan met de afdeling HR via het telefoonnummer (038) 30 30 157.

Een referentieonderzoek maakt deel uit van de sollicitatieprocedure. Bij indiensttreding vragen wij om een VOG.

Soliciteer
Logo PerspektieV groot

Wapenveld

Ben jij een ervaren GZ-Psycholoog en wil jij jouw kennis en expertise inzetten om jongeren te ondersteunen naar een kansrijke toekomst? Wil jij werken in een groeiende en innovatieve organisatie in de Jeugdzorg? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zijn wij?

PerspektieV biedt hulp aan kinderen, jeugd en jongvolwassenen tussen de 4 en 24 jaar. Dit doen wij met ruim 130 medewerkers op onze 14 locaties in de provincies Gelderland, Overijssel, Flevoland en Friesland. Werken aan je toekomst staat bij ons centraal, we zijn trots op de kwaliteit van onze zorg en goed werkgeverschap staat bij ons hoog in het vaandel. Bij PerspektieV ondersteunen we kwetsbare kinderen en jongeren op hun weg naar een kansrijke toekomst. Een groeiende groep jongeren heeft moeite om een goede balans te vinden tussen scholing, werk en persoonlijke ontwikkeling. Deze bijzondere groep vraagt om een bijzondere aanpak. Bij PerspektieV staat niet het probleemgedrag centraal, maar de mogelijkheden en de talenten. Wij ondersteunen jongeren in het behalen van hun doelen en sturen ze aan tot effectief gedrag. Wij laten jongeren leren door te ervaren, vooral via succesmomenten en talentontwikkeling.

Het behandelteam is multidisciplinair, enthousiast en gedreven. Als team vullen we elkaar aan, ieder in zijn of haar eigen expertise. Op deze wijze kunnen we een optimale samenwerking in het zorgtraject vormgeven.

Wat ga je doen?

Als GZ-psycholoog of Orthopedagoog Generalist staat jouw werkdag in het teken van behandeling van de kinderen en jongeren. Je coördineert en voert individuele behandelingen uit, denk daarbij aan: EMDR, CGT en Schematherapie.

Indien nodig zoek je actief de samenwerking met andere deskundigen. Naast het werken met cliënten ben je van grote toegevoegde waarde voor het behandelteam, je coacht en adviseert collega’s in de uitvoering van de diagnostiek. Waar nodig kijk je met hen mee bij de uitvoering van diagnostisch onderzoek en/of behandeling. Je bent nauw betrokken bij inhoudelijke ontwikkelingen, denkt mee met het beleid, implementeert zorgprocessen en levert een bijdrage aan innovatie en onderzoek. Dit allen doe je vanuit ons hoofdkantoor in Kampen en op onze locatie in Wapenveld.

Wat neem je mee?

Je bent een ervaren GZ-psycholoog of Orthopedagoog Generalist die door een diagnose heen kan kijken en de kinderen en jongeren kan zien. Je hebt kennis en ervaring op het gebied van complexe diagnostiek en behandeling. Daarnaast is het een pré dat je ervaring hebt als praktijkopleider en/of supervisor voor GZ-psychologen in opleiding. We vinden het belangrijk dat je goed kunt relativeren, maar ook kunt reflecteren op je eigen handelen. Je vindt autonomie, competentie en verbondenheid belangrijke kernwaarden als het gaat om werken met de doelgroep. Je bent transparant en open naar cliënten én collega’s. Je hebt affiniteit met de Jeugdzorg en specifiek met jonge kinderen en vindt het interessant om je te verdiepen in alle ontwikkelingen in het werkveld. Daarnaast vragen we het volgende van jou:

 • Je hebt een universitaire opleiding Psychologie/Orthopedagogiek, aangevuld met een postdoctorale specialisatie tot GZ-psycholoog of een afgeronde opleiding Orthopedagoog Generalist;

 • Je hebt een specialisatie in kind- en jeugd;

 • Je bent BIG-geregistreerd;

 • Je bent tussen de 8 en 28 uur per week beschikbaar, bij voorkeur 16 uur per week.

Wat bieden wij?

Je werkt in een leuk en dynamisch team met veel verantwoordelijkheden. Bij PerspektieV vind je veel ruimte om mee te denken en om je kwaliteiten in te zetten. Wij hechten veel waarde aan kennisopbouw en je hebt volop de kans je als mens en als professional verder te ontwikkelen. Je werkomgeving is dynamisch, uitdagend en gezellig. Daarnaast kennen wij zowel goede primaire als secundaire arbeidsvoorwaarden.

Je werkt tussen de 8 en 28 uur per week en de beloning vindt plaats op basis van de CAO Jeugdzorg.

Enthousiast over de functie én PerspektieV?

Aarzel niet en solliciteer direct door een motivatie en je CV te mailen naar het mailadres: sollicitatie@perspektiev.nl.

Heb je vragen over de vacature? Bel dan met de afdeling HR via het telefoonnummer (038) 30 30 157.

Een referentieonderzoek maakt deel uit van de sollicitatieprocedure. Bij indiensttreding vragen wij om een VOG.

Soliciteer