Werken bij…

Wij zijn weer op zoek naar talent

Momenteel hebben wij de volgende vacatures open staan:

Pedagogisch medewerker in Emmeloord (24-32 uur)

Pedagogisch medewerker in Wapenveld (24-36 uur)

Jeugdzorgwerker C in Wapenveld (32-36 uur)

Jeugdzorgwerkers C en D in Wapenveld (24-32 uur)

GZ-Psycholoog of Orthopedagoog Generalist

HR – Adviseur ( Minimaal 16 uur)

Vragen over de sollicitatieprocedure of stagemogelijkheden? Mail naar sollicitatie@perspektiev.nl.

Vacatures


Logo PerspektieV groot

Pedagogisch medewerker

Emmeloord

Voor onze locatie in Emmeloord zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste pedagogisch medewerker m/v voor 24-32 uur per week.

Leren door ervaren

Wil jij een belangrijke rol spelen in het leven van jongeren die het even moeilijk hebben?

PerspektieV komt voort uit de effectieve combinatie van intensieve jeugdzorg en onderwijs. Wij laten jongeren leren door te ervaren, vooral via succesmomenten en talentontwikkeling. Ben je erop gericht obstakels weg te nemen, of de jongere te helpen deze niet meer als obstakel te ervaren? Kun je aansluiten bij hun leefwereld en de levensloop van de jongere? Om dan op die manier hun doelen werkelijkheid te laten worden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij bieden

Je werkt in een leuk team met veel verantwoordelijkheden. Wij hechten veel waarde aan kennisopbouw en je krijgt volop de kans je als mens en als professional verder te ontwikkelen. Je werkomgeving in Emmeloord is dynamisch en uitdagend. Wij kennen goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, conform de CAO Jeugdzorg.

Over Emmeloord

Onze locatie in Emmeloord bestaat uit twee wooneenheden en biedt ‘beschermd wonen’ aan negen jongeren in de leeftijd van 16 tot 20 jaar. Er is 24 uur per dag zorg beschikbaar. Deze zorg wordt geboden door het team. De locatie is een plek waar jongeren met complexe problematiek vanuit een stabiele situatie zich kunnen ontwikkelen en kunnen groeien. Hierbij bied je ondersteuning , bied je nieuwe perspectieven en coach je de jongeren naar zelfstandigheid en zelfredzaamheid.

Het team is enthousiast, energiek en gedreven en gaat voor het beste resultaat voor de jongere.

Vragen over deze vacature? Bel dan naar (038) 30 30 157.

Bijzonderheden

 • 24-32 uur beschikbaar

 • Relevant hbo-diploma
 • Een SKJ-registratie is een pré

 • Enkele jaren werkervaring in de jeugdzorg
 • Flexibel inzetbaar

 • Affiniteit met de doelgroep: jongeren met meervoudige problematiek

 • Grote mate van zelfstandigheid en collegialiteit

 • Empatisch en creatief oplossingsvermogen

 • Kennis en inzicht in het hulpaanbod en de gangbare hulpverleningstechnieken

 • In het bezit van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)

 • In bezit van rijbewijs B

Soliciteer


Logo PerspektieV groot

Pedagogisch medewerker

Wapenveld

Voor onze locatie in Wapenveld zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste pedagogisch medewerker m/v voor 24-36 uur per week.

Leren door ervaren

PerspektieV begeleidt jongeren en jongvolwassenen tussen de 12 en 24 jaar, op diverse woonlocaties in Gelderland, Overijssel, Flevoland en Friesland. Wij ondersteunen kwetsbare jongeren op hun weg naar een kansrijke toekomst. Een groeiende groep jongeren heeft moeite om een goede balans te vinden tussen scholing, werk en persoonlijke ontwikkeling. Deze bijzondere groep vraagt om een bijzondere aanpak. Bij PerspektieV staat niet het probleemgedrag centraal, maar de mogelijkheden en de talenten. Wij ondersteunen jongeren in het behalen van hun doelen en sturen ze aan tot effectief gedrag. Wij laten jongeren leren door te ervaren, vooral via succesmomenten en talentontwikkeling.

Ben je erop gericht obstakels weg te nemen, of de jongere te helpen deze niet meer als obstakel te ervaren? Kun je aansluiten bij hun leefwereld en de levensloop van de jongere? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij bieden

Je werkt in een leuk team met veel verantwoordelijkheden. Wij hechten veel waarde aan kennisopbouw en je krijgt volop de kans je als mens en als professional verder te ontwikkelen. Je werkomgeving in Wapenveld is dynamisch en uitdagend. Wij kennen goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, conform de CAO Jeugdzorg.

Locatie Wapenveld

PerspektieV Wapenveld is een zogenaamde drie milieuvoorziening, met wonen, onderwijs en vrijetijdsbesteding op dezelfde locatie. Aan de Groteweg 1-3 verblijven, verdeeld over drie groepen, ongeveer 36 jongeren in de leeftijd van 13 t/m 18 jaar, met complexe problematiek. Het team creëert een stabiele situatie van waaruit zij zich kunnen ontwikkelen en verder groeien. Hierbij bied je ondersteuning, nieuwe perspectieven en coach je de jongeren naar zelfstandigheid en zelfredzaamheid. De drie groepen (Meer, Oceaan en Zee) kennen elk een andere aanpak: variërend van veel structuur tot een grote mate van autonomie en zelfsturing. Het team in Wapenveld is enthousiast, energiek en gedreven en gaat voor het beste resultaat voor de jongere.

Vragen over deze vacature? Bel dan naar (038) 30 30 157.

Bijzonderheden

 • 24 – 36 uur

 • Relevant hbo-diploma
 • Een SKJ-registratie is een vereiste

 • Enkele jaren werkervaring in de jeugdzorg
 • Flexibel inzetbaar

 • Affiniteit met de doelgroep: jongeren met meervoudige problematiek

 • Grote mate van zelfstandigheid en collegialiteit

 • Empatisch en creatief oplossingsvermogen

 • Kennis en inzicht in het hulpaanbod en de gangbare hulpverleningstechnieken

 • In het bezit van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)

 • In bezit van rijbewijs B

Soliciteer
Logo PerspektieV groot

Jeugdzorgwerker C (32-36 uur)

Wapenveld

Als jeugdzorgwerker C ben je werkzaam in een nieuw op te zetten groep op onze locatie in Wapenveld. Deze locatie betreft een woongroep waarbij 24uur begeleiding wordt gegeven aan kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 14 jaar, die sinds kort in Nederland verblijven. Deze nieuwkomers zijn kinderen met trauma en hechtingsproblematiek.

Je werkzaamheden verricht je van uit een orthopedagogisch kader in een systeemgerichte context. De begeleiding zal zich veelal richten vanuit trauma sensitief begeleiden. Daarnaast is het belangrijk goed in contact te zijn met het systeem rondom de kinderen. Omdat onze doelgroep jong is, vraagt dit ook om een speelse begeleiding. Veel activiteiten samen doen, samen spelen en er lekker op uit, de wereld ontdekken, natuurlijk vanuit de gezonde ontwikkelingspsychologie. De jeugdigen hebben naast een fijn leefklimaat behoefte aan structuur en duidelijkheid, kortom veiligheid, die jij kan bieden als professional. Als jeugdzorgwerker C die sterk in zijn schoenen staat ben jij in staat om verschillende interventies in te zetten in het werken met onze jeugdigen. Kortom, jouw werk doet ertoe!

Wat wij bieden.

Een belangrijke rol in een onwijs leuk nieuw team, waar ruimte is om mee te denken en om jouw kwaliteiten in te zetten. Jij krijgt volop de kans je als mens en als professional verder te ontwikkelen en hier zijn wij blij mee want wij hechten veel waarde aan kennisopbouw. Je werkomgeving in Wapenveld is dynamisch en uitdagend. Daarnaast kennen wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden

Functieeisen

 • Zorg gerelateerde HBO-diploma en SKJ registratie is vereist

 • Cultuur sensitief werken

 • Trauma sensitief werken

 • Enkele jaren ervaring in de jeugdzorg

 • Flexibel inzetbaar dus geen 9 tot 5 mentaliteit

 • Affiniteit met de doelgroep: trauma en hechtingsproblematiek

 • Je staat stevig in jouw schoenen

 • Je bent een aanpakker

 • Je bent enthousiast en je hebt humor

 • Grote mate van zelfstandigheid daarnaast ben je zeker een teamplayer

 • Empathisch en creatief oplossingsvermogen

 • In het bezit van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)

 • In bezit van rijbewijs B

Salaris conform CAO Jeugdzorg, werkdagen onregelmatig volgens rooster zowel doordeweeks als in het weekend.

Geïnteresseerd?

Zie jij jezelf al binnen onze organisatie werken en sta jij achter onze aanpak? Aarzel niet en solliciteer.

Sollicitatiebrief en CV kunnen verstuurd worden aan sollicitatie@perspektiev.nl, t.a.v. Christa Druif, HRmedewerker.

Soliciteer
Logo PerspektieV groot

Jeugdzorgwerkers C en D

(24-32 uur per week)

Wapenveld

Wij, van PerspektieV, locatie Wapenveld, zijn op zoek naar jou!

Waarom, hoor ik je denken? Omdat jij professioneel bent, maar ook met je hart werkt. Jij die de jongeren ziet, hoort en ze daarnaast ook kan begrenzen. Omdat jij diegene bent op wie ze kunnen bouwen en kunnen vertrouwen. Jij die ook wat van jezelf durft bloot te geven, zodat de jongeren weten dat het oké is om je soms niet helemaal top te voelen.

Maar wij zoeken vooral jou, omdat jij jezelf bent en dat voor ons het allerbelangrijkste is.

Even kort iets over ons:

Wellicht heb jij al wat gelezen op onze site, of over ons gehoord, maar wij zullen in het kort iets vertellen over de locatie.

In Wapenveld bevindt zich de grootste woonzorg-locatie van PerspektieV. De locatie ligt tegen de Veluwse bossen aan en is op 20 minuten afstand van Zwolle.

Onze locatie is een zogenaamde 3-milieuvoorziening, namelijk: wonen, school en vrije tijd op hetzelfde terrein. Wat houdt dit precies in?

We hebben drie verschillende woongroepen, maar deze vacature is voor de woongroep Oceaan en Zee. Op deze woongroepen wonen jongeren in de leeftijd van 13 tot 21 jaar en er is ruimte voor maximaal 8 jongeren per groep.

Op onze locatie is er 24 uur per dag begeleiding aanwezig. In de ochtenden en avonden zijn er jeugdzorgwerkers aanwezig, in de avond zijn er nachtwachten.

Daarnaast is er ook een kok aanwezig. De kok kookt doordeweeks voor alle groepen. In het weekend stellen wij, samen met de jongeren, het menu op en koken wij ook samen met de jongeren.

Vanuit deze locatie stromen de jongeren door naar huis of naar een Kamer Training Centrum, wat ook binnen PerspektieV kan.

Genoeg over ons, wij vertellen nu iets over jouw functie.

De Functie:

Als Jeugdzorgwerker op locatie Wapenveld, werk je op een woongroep met jongeren van 13 tot 21 jaar. Jij begeleidt en ondersteunt onze jongeren bij hun dagelijkse routine. Denk hierbij aan het motiveren van de jongeren om op tijd op te staan, ze stimuleren tot een gezond eetpatroon, en ze te motiveren om naar school/werk te gaan. Daarnaast werk jij ook, samen met de jongeren, aan hun dag- en nachtritme. Is dat alles?

Uiteraard niet. Als jeugdzorgwerker heb jij ook een bepaalde verantwoordelijkheid. Niet alleen met betrekking tot het motiveren van de jongeren, maar ook het goede voorbeeld geven. Dit doe jij door de jongeren bewust te laten worden van hun gedrag, hen hierop aan te spreken zodat zij zich kunnen ontwikkelen en meer grip kunnen krijgen op hun eigen leven en hun gedrag.

De jongeren bewust laten worden doe jij uiteraard niet alleen. Dit doe jij samen met jouw collega’s, de gedragswetenschappers en onze behandelaren. Alle vormen van overleg zijn mogelijk en wij horen daarin ook graag jouw mening.

Zoals hierboven al is beschreven, is het in de ochtenddiensten belangrijk om de jongeren te motiveren om op tijd op te staan, te ontbijten en daarna naar school/werk te gaan. Zodra de jongeren naar school/werk zijn, is er de ruimte om te rapporteren. Daarnaast zal er in de ochtenddiensten ook ruimte zijn om contact te leggen met ouders/verzorgers, intake- en evaluatiegesprekken te voeren en

praktische zaken te regelen. Denk hierbij aan het maken van begeleidingsplannen, het ondersteunen bij taken of het maken van afspraken voor en met de jongeren.

Na school/werk ben jij, samen met je collega’s, het eerste aanspreekpunt voor de jongeren. Jij vangt ze op, vraagt hoe de dag is verlopen, ondersteunt de jongeren waar dit nodig is en gaat vervolgens ook samen, met elkaar, eten. Uiteraard is er in de avonden ook een dagelijkse routine. Denk hierbij aan de jongeren motiveren voor het uitvoeren van taken en het op tijd naar eigen kamer gaan.

In de avonden zal er meer ruimte en aandacht zijn voor de jongere, gezien dat de momenten zijn waarop de jongeren aanwezig zijn. Het is belangrijk dat jij de jongere ziet en hoort, hen laat weten dat jij er voor ze bent en hen het vertrouwen geeft dat zij er mogen zijn.

Voor ons is het voornamelijk belangrijk dat jongeren het gevoel hebben dat zij in een huiselijke omgeving terecht komen en zij ook volledig zichzelf mogen zijn, net zoals jij dit mag. Jouw bijdrage is daarin ook enorm van belang.

Functieeisen

 • HBO niveau met een sociale of agogische richting. Bij voorkeur SKJ geregistreerd of, MBO niveau met aantoonbaar werk- en denkniveau

 • Gemotiveerd om door te leren.

 • Enkele jaren ervaring in de jeugdzorg is gewenst, denk ook aan stages.

 • Flexibel inzetbaar

 • In het bezit van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)

 • In bezit van rijbewijs B

Verder zijn er nog een aantal onderwerpen die wij belangrijk vinden, maar dit willen wij graag bespreken tijdens een sollicitatie gesprek.

Wat wij bieden:

Wij werken conform CAO Jeugdzorg. De werkdagen zijn onregelmatig volgens het rooster. Dit is zowel doordeweeks, als in het weekend. Op locatie Wapenveld hebben wij echter geen slaapdiensten. De nachten worden opgevuld door nachtwakers.

Kort samengevat:

– Salaris volgens schaal 8 (HBO) van de CAO Jeugdzorg: tussen €2.403,37 en €3.568,98 bij een fulltime dienstverband (36 uur);

– Gunstige reiskostenvergoeding voor woon/- werkverkeer;

– Onregelmatigheidstoeslag volgens de CAO Jeugdzorg;

– ZZP’er? Dan krijg je een vast all-in uurtarief

Geïnteresseerd?

Ben jij net zo enthousiast als wij, zie jij jezelf al binnen onze organisatie werken en sta jij achter onze aanpak? Aarzel niet en solliciteer. Sollicitatiebrief en CV kunnen verstuurd worden aan sollicitatie@perspektiev.nl, t.a.v. Christa Druif, HR medewerker.

Voor meer informatie zie ook onze website: www.perspektiev.nl

Soliciteer
Logo PerspektieV groot

GZ-Psycholoog of Orthopedagoog Generalist

Wapenveld

Ben jij een ervaren GZ-Psycholoog en wil jij jouw kennis en expertise inzetten om jongeren te ondersteunen naar een kansrijke toekomst? Wil jij werken in een groeiende en innovatieve organisatie in de Jeugdzorg? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zijn wij?

PerspektieV biedt hulp aan kinderen, jeugd en jongvolwassenen tussen de 4 en 24 jaar. Dit doen wij met ruim 130 medewerkers op onze 14 locaties in de provincies Gelderland, Overijssel, Flevoland en Friesland. Werken aan je toekomst staat bij ons centraal, we zijn trots op de kwaliteit van onze zorg en goed werkgeverschap staat bij ons hoog in het vaandel. Bij PerspektieV ondersteunen we kwetsbare kinderen en jongeren op hun weg naar een kansrijke toekomst. Een groeiende groep jongeren heeft moeite om een goede balans te vinden tussen scholing, werk en persoonlijke ontwikkeling. Deze bijzondere groep vraagt om een bijzondere aanpak. Bij PerspektieV staat niet het probleemgedrag centraal, maar de mogelijkheden en de talenten. Wij ondersteunen jongeren in het behalen van hun doelen en sturen ze aan tot effectief gedrag. Wij laten jongeren leren door te ervaren, vooral via succesmomenten en talentontwikkeling.

Het behandelteam is multidisciplinair, enthousiast en gedreven. Als team vullen we elkaar aan, ieder in zijn of haar eigen expertise. Op deze wijze kunnen we een optimale samenwerking in het zorgtraject vormgeven.

Wat ga je doen?

Als GZ-psycholoog of Orthopedagoog Generalist staat jouw werkdag in het teken van behandeling van de kinderen en jongeren. Je coördineert en voert individuele behandelingen uit, denk daarbij aan: EMDR, CGT en Schematherapie.

Indien nodig zoek je actief de samenwerking met andere deskundigen. Naast het werken met cliënten ben je van grote toegevoegde waarde voor het behandelteam, je coacht en adviseert collega’s in de uitvoering van de diagnostiek. Waar nodig kijk je met hen mee bij de uitvoering van diagnostisch onderzoek en/of behandeling. Je bent nauw betrokken bij inhoudelijke ontwikkelingen, denkt mee met het beleid, implementeert zorgprocessen en levert een bijdrage aan innovatie en onderzoek. Dit allen doe je vanuit ons hoofdkantoor in Kampen en op onze locatie in Wapenveld.

Wat neem je mee?

Je bent een ervaren GZ-psycholoog of Orthopedagoog Generalist die door een diagnose heen kan kijken en de kinderen en jongeren kan zien. Je hebt kennis en ervaring op het gebied van complexe diagnostiek en behandeling. Daarnaast is het een pré dat je ervaring hebt als praktijkopleider en/of supervisor voor GZ-psychologen in opleiding. We vinden het belangrijk dat je goed kunt relativeren, maar ook kunt reflecteren op je eigen handelen. Je vindt autonomie, competentie en verbondenheid belangrijke kernwaarden als het gaat om werken met de doelgroep. Je bent transparant en open naar cliënten én collega’s. Je hebt affiniteit met de Jeugdzorg en specifiek met jonge kinderen en vindt het interessant om je te verdiepen in alle ontwikkelingen in het werkveld. Daarnaast vragen we het volgende van jou:

 • Je hebt een universitaire opleiding Psychologie/Orthopedagogiek, aangevuld met een postdoctorale specialisatie tot GZ-psycholoog of een afgeronde opleiding Orthopedagoog Generalist;

 • Je hebt een specialisatie in kind- en jeugd;

 • Je bent BIG-geregistreerd;

 • Je bent tussen de 8 en 28 uur per week beschikbaar, bij voorkeur 16 uur per week.

Wat bieden wij?

Je werkt in een leuk en dynamisch team met veel verantwoordelijkheden. Bij PerspektieV vind je veel ruimte om mee te denken en om je kwaliteiten in te zetten. Wij hechten veel waarde aan kennisopbouw en je hebt volop de kans je als mens en als professional verder te ontwikkelen. Je werkomgeving is dynamisch, uitdagend en gezellig. Daarnaast kennen wij zowel goede primaire als secundaire arbeidsvoorwaarden.

Je werkt tussen de 8 en 28 uur per week en de beloning vindt plaats op basis van de CAO Jeugdzorg.

Enthousiast over de functie én PerspektieV?

Aarzel niet en solliciteer direct door een motivatie en je CV te mailen naar het mailadres: sollicitatie@perspektiev.nl.

Heb je vragen over de vacature? Bel dan met de afdeling HR via het telefoonnummer (038) 30 30 157.

Een referentieonderzoek maakt deel uit van de sollicitatieprocedure. Bij indiensttreding vragen wij om een VOG.

Soliciteer